uFeel.me
*Детството Незабравимо*
Автор: mega_char,  10 октомври 2010 г. в 09:46 ч.
прочити: 424
При избуялите корени,
там под старата върба...
Виждам онези...старите спомени,
а по лицето се стича гореща сълза.

Помниш ли колко хубаво ни беше,
когато бяхме деца?!
Времето ни сякаш спеше,
отекваше...от устните смеха.

Мечтаехме за принцове и феи,
живеехме в различен свят.
В умът ни се въртяха куп идеи,
животът ни на приключения...бе изключително богат.

Не мислехме за \"бъдещето светло\",
всичко бе тук и сега.
Без теб приятелко е тежко,
но в сърцето вечно ще остане твоята следа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me