uFeel.me
Детство
Автор: hristina,  9 март 2009 г. в 10:30 ч.
прочити: 454
Какво стана,кога станах жена,
нима до вчера не бяхме деца,
кога излетя нашето детство,
където всичко беше така смешно?
Времето така си и отлетя
и аз даже не разбрах кога...
Сполетя ни участ ужасна...
Май вече всеки порасна...
Довчера малки деца
ще гледат вече свои сега!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me