uFeel.me
Детство
Автор: nansuela,  11 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 403
Здравей, мое детство отминало
още ухаеш на мокър паваж,
още ухаеш на лято и вятър в косите
още мечтаеш загледан в звездите .
Здравей, мое детство отминало,
здравей мое дете пораснало
със детско минало.
Още ми липсваш неутешимо,
задъхваш ме от спомени,
още прескачам стълбите по две за да
не те изпусна мое дете .
И още ходя с ожулени колене
за да ми напомнят,че
съм не пораснало дете .Здравей, мое
детство и сбогом ,но пак ще се срещнем
обещавам ,нали ще се случи така
да отгледаш и моите деца .
Завиждам ти детство, че ти оставаш дете, а
аз пораствам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me