uFeel.me
Детето тихо с Господ разговаря
Автор: tonia_borisova,  25 март 2013 г. в 13:16 ч.
прочити: 466
Молитвено ръчичките събрало,
Детето тихо с Господ разговаря –
Душата бяла грейнала е цяла
в най-чиста и смирена, свята Вяра!
Говори Господ бащински и милва
Душицата му ангелски безгрешна
и учи я с безкрайна търпеливост
да носи своя тежък кръст човешки.
И Божието Слово в сърчицето
засява щедра Доброта и Нежност,
та мъдра Обич - в Пътя да му свети
с безсмъртна Светлина-Надежда!
24.03.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me