uFeel.me
Детелини
Автор: margo,  27 януари 2010 г. в 20:21 ч.
прочити: 261

Клекнала пред туфичката с детелини
с надежда мъничка - една
да си намеря поне една четирилистна
да сбъдне моята мечта.
\"И тук една трилистна
и ето втора,
но няма ни една четирилистна
да сбъдне моята мечта.\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me