uFeel.me
Десантчик
Автор: speznaz,  18 октомври 2009 г. в 03:03 ч.
прочити: 375

Взеха ме значи приятелю мой
в десантните части - готови за бой.
Синя барета и зъл боен дух
сгъваем \"калашник\"- млад български лъв.
А някъде там в Големия град
момичето мое го \"пипат\" отзад
и аз съм безсилен - дори с автомат
да спра кръговрата на този скапан свят.
Въздишка се къса от моите гърди
спомням си само как беше преди.
Родината пазя при вятър студен
и само мечтая за тоя славен ден
когато в документите на страница седма
Командира ще впише дата - последна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me