uFeel.me
Денят
Автор: gerrda,  22 ноември 2010 г. в 18:10 ч.
прочити: 413

Тежък от вопли,
денят се излюпи
в порция смях
от ръждиви заблуди.

Тихичко влюбен
във времето кално,
част от дъжда си,
но липсваш спектрално.

Кухи талази
на шепнещи спомени
доизживяват се
в къщи картонени.

Боси в поляните
тичат илюзии -
полузамразени
сърдечни полюции.

Ти отминаваш
гарите блудкави,
тайно изстрадал
мечтите си срутени.

Вятърът лази
в деня полусънено,
в шепи запазил
дихание влюбено.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me