uFeel.me
Денят изтля
Автор: Cveteto,  9 юни 2013 г. в 16:36 ч.
прочити: 512
Притиснат до стената,
денят изтля
и птиците в гнездата
отпуснаха крила.

Тревите не шумяха,
че вятърът замря.
Звездите пък се спряха
да погледат със тъга

как някой се прощава
с нашата земя,
а тихото оставя
тръпки по гърба...

Денят се доближава
с шепот на крила.
Животът продължава,
белязан от Смъртта.

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me