uFeel.me
Ден за прошка
Автор: aida,  14 февруари 2010 г. в 16:21 ч.
прочити: 324
Прошка дала съм на всеки -
искал или не от мен,
затуй ми е спокойно някак
и е светъл всеки мой нов ден.

И ако пред някого съм съгрешила -
Моля го да ми прости...
че хора сме, не сме безгрешни
\"грешно\" е да не грешиш .
..........................................
Ха сега и по винце,
че празник се празнува със сърце.
Да си не навеем Грях голям -
днес е Трифон зарезан.
:)))
НАЗДРАВЕ !!!

14.02.2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me