uFeel.me
Демон
Автор: p.bijev,  6 април 2009 г. в 01:27 ч.
прочити: 826

Живееш в кратки граници от времето
безкрайно то е, даже и за мен...
Какъв е смисъла? Защо те има?
Очакваш ли да дойда някой ден?

Безсмъртен съм, наричаше ме ангел
за мен отваряш своята врата
поглеждам в очите ти и виждам
една огромна, черна празнота.

Владея хаоса и призрачният вятър
ужасен демон причиняващ зло
намерих те - с цел да те поробя
с тебе да се слеем в едно.
...

Напускам те... към следващата жертва
прочетох всяка мисъл, всеки глас
оставих те самотна и безмълвна
а времето се сипе... час след час.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me