uFeel.me
Демон
Автор: martin_emilov,  9 септември 2008 г. в 02:22 ч.
прочити: 267
Нощта се спуска бавно над града,
жестоки сенки сграбчват в миг душата.
Кристална скреж пропуква мръсните стъкла,
без дъх седя сам в стаята, със самотата.

Душата си без жал разкъсвам аз на две
и всяка част захвърлям в нищетата.
Сега държа сърцето в собствените си ръце.
Но то е нямо,не тупти,долавям само тишината.

Гореща капка кръв се стича вместо искрена сълза.
Усещам края - той е толкова наблизо...
Преследван съм от демони, желаещи предадена душа,
но нямам сили да се боря - студа в тялото навлиза.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me