uFeel.me
Демон
Автор: Darkoslav,  26 април 2012 г. в 10:26 ч.
прочити: 523
От сянката вековна изпълзи,
омраза посади в душите,
и нека скръбните сълзи
закапят от очите.


Ела, влезни във този свят,
и нека злото да се лей,
напускай вече своя ад,
о, ти могъщи мой злодей.

Рогата криви заостри,
кръвта по тях ще ти е нужна,
тъма в сърцето се таи,
омразата не ти е чужда.

С могъщите слова те призовавам,
познати ми от векове,
и кървъв пир ти обещавам,
с разрухата на всички светове.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me