uFeel.me
Делници... неделници
Автор: rossi23,  19 юли 2008 г. в 14:11 ч.
прочити: 856

 

Делници мои... и неделници...
нижете се разноцветни, като
стъкълца в пясъчен часовник.
Някои сте бели и добри,
други черни и пропити с болка.
Сиви - скучни и безлични,
цветни като цветовете на мъниста.
Тюркоазени и морскосини
с мирис на сено златисти
и прилични на палитра-
есенна и многолистна.
Огненочервени със страстта
заредена с розово от любовта.
Залезно - оранжево красиви
и копнежно бледосини.
Делници мои...и неделници
многоцветни, но и многолики -
всички вие сте част от мене.
Отброявате ми дните,
но не искам и да зная,
колко още ми остава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me