uFeel.me
Delete
Автор: nella_gold,  18 април 2013 г. в 16:21 ч.
прочити: 316
Измислих те. 
Неистово и леко.
Сега те превъзмогвам.
И ще пропусна 
всяка невъзможност
да бъда с теб.
Да бъда твоя... залък,
а ти - безхлебната ми нива.

Рисувах те.
Безизразно и вяло.
Сега ще те разлея.
И ще пропусна
всяка невъзможност
да бъда с теб.
Илюзията твоя,
а ти - безлюдния ми  остров.

Сънувах те.
Нечуто и прокобно.
Сега ще те изтрия.
И ще пропусна 
всяка невъзможност 
да бъда с теб.
Желаната ти мисъл,
а ти - пустинята безводна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me