uFeel.me
Дъждовна приказка
Автор: tiamat_,  6 март 2011 г. в 15:31 ч.
прочити: 277
Кратък миг. Гръмотевица страстна
е целувката дълга на облака..
Днес небето е спомен и тясно e
за ръцете ми. Знае ли вятъра,

че със него ще хукна. Орисана
да разплаквам дъждовно прозорците,
да съм грях във най-пролетни истини.
Гръмотевична страст... И безоблачно

е небето след буря. И истинска
е дъгата. Вещае обичане.
Днес не съм ти реалност, а приказка.
Зад разплакан прозорец предричаш ме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me