uFeel.me
Дъждовна нощ
Автор: Petrova_AHETA,  28 януари 2012 г. в 00:20 ч.
прочити: 281
Навън дъжд вали,
нощ тъмна, всичко спи.
Само капчука леко зачука:
\'\'Чук, чук! Стой тук! Стой тук!\'\'
Всичко спи в нощта непрогледна.
Навън е тихо, но дъжд вали...
Капчука припевът на песента си пее:
\'\'Дъжд вали, дъжд навън вали!\'\'

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me