uFeel.me
Дъжда вали !
Автор: dqvolcheto,  16 септември 2012 г. в 19:53 ч.
прочити: 267
Като есенен дъжд. 
Живота си минава.
Ромоли и тропа по стъклото.
Идва  неочаквано от облак сив.
Понякога се смее тъй приятно, че ми
идва да попея. 
Но има и моменти когато плача
с клас и МОЛЯ - спри.
Недей!
И всеки път когато завали
през есента си мисля.
Дали ще плача или пея.
Дали живота ще ми донесе промяна, 
както от безоблачно небе към
плачеща вселена! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me