uFeel.me
Дъжд
Автор: kalliq,  7 декември 2009 г. в 18:51 ч.
прочити: 208

Вали дъждът, а вън цветята летни


в топли капки дъжд сега шептят


и долу там в подгизналите бездни


със нежни ласки викат те \"Ела\".



Ще тръгнеш ти, с очи ще ги погледнеш


и вечно ще те топлят тез слова,


ще помниш ти, че с някакви си песни


тъй бавно те е мокрил пак дъжда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me