uFeel.me
Дъжд
Автор: belonoga,  31 юли 2008 г. в 11:55 ч.
прочити: 422

Навън студено е и мрачно,

може би ще вали.

Но на мен ми е тъй приятно,

когато дъжд вали.

Малки капчици се ронят,

толкоз чисти, като мънички сълзи.

Пречистват света огромен

и създават нов живот.

Така светът ни е устроен да се преражда

чист и нов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me