uFeel.me
Дъжд
Автор: danny,  3 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Дъждовни капки по прозореца се стичат,
сълзите мокрят моето лице,
в душата ми тъгата се прокрадва
и студ сковава моето сърце.
Дъждовни капки по прозореца се стичат
и очертават пътища безброй,
на всекиго те път обричат
един от тях ще бъде мой.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me