uFeel.me
Дъжд
Автор: Forsaken-Girl,  13 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 342
Заваля дъжд. Капките започнаха да падат глухо и безшумно. Наоколо не се чуваше никакъв шум. Тогава зад нях нещо помръдна. Те се обърнаха, но не видяха нищо. Сега само обраслите с бурени гробове се отличаваха в тъмнината. И тогава те го видяха. Видяха най-прелестното същество, което бяха мечтали да видят от стотици години. Сега той пристъпваше съвсем леко, грациозно, и пронизваше със сребристия си студен поглед телата на двамата "смъртни".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me