uFeel.me
Дъжд (2)
Автор: nella_gold,  21 декември 2011 г. в 06:52 ч.
прочити: 339

Заваля ненадейно. Почти,

пак се спусна дъждовна стена.

Този дъжд е по-силен от теб,

и от твоята кална следа.

 

Този дъжд е молитва. Елей...

Ти обаче си мокър... до кости.

Този дъжд те отнася далеч –

бездиханен и ням, и... порочен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me