uFeel.me
Дарена със зодия Рак
Автор: pavli,  13 юли 2010 г. в 01:08 ч.
прочити: 2205

Сенки, сметки… мисли редя,
предъвквам смели откровения…
Думите… хич не пестя…
Премятам дръзки съмнения…

Лунно премислям задачи –
преминават забързани кадри…
Но все по-уверено крача –
пък нека в душата да пáри!

Дарена със зодия Рак –
заспивам с проблеми…
Две напред… една назад…
И се събуждам с решения!

                             © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me