uFeel.me
Дар
Автор: Snowflower,  7 февруари 2011 г. в 22:56 ч.
прочити: 454

Не бих могла за теб да съм… криле –

човек единствено със своите лети!

Не мога да съм котва сред море –

сам път избрал си и го следваш ти!

           

Но търсиш ли опора – ще съм там,

където падаш след пореден полет –

смекчен е ударът, ти сили сам

намираш и… политаш пак нагоре!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me