uFeel.me
Дъно
Автор: pin4e,  26 януари 2011 г. в 18:47 ч.
прочити: 514
Няма. И няма. И няма. И няма...
Всички го чакаме. Никой не идва.
Зее зъл вятър от дъно на кладенец.
Слънцето – дрезгаво. Старец пресипнал.

Няма. И няма. И няма. И няма...
Вяра ли? Чудо ли? Радост?! Любов ли?
Свит за молитва под куха камбана
Господ отдавна заспа като смок.

2010*

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me