uFeel.me
Дано ни се отворят парашутите
Автор: mt46,  21 август 2011 г. в 17:47 ч.
прочити: 321
Прецакаха ни!... Как да се спасим? -
Пилотът е един от терористите!...
Не знам кога, къде ще се взривим -
но виждам, че пътуваме... към нищото...

Защо ли тръгнахме над океаните
и загасихме родното огнище?...
Повярвахме на лудите, пияните...
А те се подиграха със мечтите ни...

Да, лудост е това!... Ала послушай ме!...
Подай ръка, любима! И... да скачаме!...
Дано ни се отворят парашутите!...
Пък може и да паднем... на Хаваите!...

Марин Тачков
17 август 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me