uFeel.me
Дали
Автор: annavlad,  16 октомври 2012 г. в 15:48 ч.
прочити: 701

Когато си отива любовта,
когато бавно слънцето залязва,
когато огън няма във кръвта
и може би живота ни е смазал,
когато свършва цял един етап
и трябва да затворим  страница,
когато самотата ни е спътница
приседнала до нас със отчаянието,
дали тогава в тоз злокобен миг
вратите на небето се разтварят?
Дали изригва слънцето и в миг
ни превръща в пепел или лава?
Дали от зейналите небеса
пречистващ дъжд ще падне и измие
и болка, и обида, и тъга
и възродени после ще сме ние?
Дали отново после ще летим,
дали отново пак ще бъдем влюбени
или във болката ще изгорим
и просто вече няма да ни има?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me