uFeel.me
Дали...
Автор: DominuS,  29 април 2011 г. в 19:41 ч.
прочити: 632
Не боли от лошата постъпка,
ами... От това, че беше ти
този, който с лекота потъпка
вярата ми в теб. И може би
затова, че зная как до вчера
се кълнях във майка и баща,
че приятел друг не ще намеря
като теб. И няколко неща
днес ме мъчат. Моля те, кажи ми
спомняш ли си миналите дни?
Братко мой, приятелю, прости ми,
ако съм причината. Дали
аз не нося в себе си вината,
затова, че ти се промени?
И в замяна днес, като разплата
от предателството ти боли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me