uFeel.me
Дали звездите...
Автор: Didis_Ne,  9 декември 2010 г. в 19:07 ч.
прочити: 461
Дали звездите умират?
Какво се случва с душата,
когато мечтите ни спират
да пускат корен в сърцата?
Дали звездите умират?
Какво остава в очите,
когато усмивките спират,
а ги заменят сълзите?
Дали умират звездите?
Какво остава в ръката,
която е давала всичко
без да търси отплата?
Лицата какво ни показват
под стъклени маски прикрити?
Дали
с бездушие ни наказват,
защото умират звездите?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me