uFeel.me
Далечна близост
Автор: ivelina,  9 юни 2010 г. в 00:01 ч.
прочити: 636
Да бъдем толкова близо,
а всъщност така далече.
Подвластни на каприза,
но СТИГА  да приключим вече...

Боли и силно ни изпепелява,
приятелството ни потъваше в забрава.
Протягахме ръце да се достигнем,
но нещо в нас не позволи...

... От гордост ли ще се подминем
или от несбъднати мечти...
Но чувства силни надделяха
и усетих липса за онези дни,

а сълзите въздуха ми спряха...
усетих как боли...
И пареше, гореше -
болката в мен ехти...

А съдбата, нашата, ме посети
и ми каза, че до мен винаги си ти,
както сега е така, знам нали...
било е така и преди...

            
                        За приятелката К.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me