uFeel.me
Далеч
Автор: Laska,  11 февруари 2009 г. в 18:15 ч.
прочити: 518




На птичето,
което пее нощем,
заръчах
по петолинието лунно
с човчица
мелодия да избродира.
За „Лека нощ"
вятърът ще ти я свири.

Няма е луната,
а аз -
далеч...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me