uFeel.me
Далеч, далеч
Автор: Innocence,  15 септември 2011 г. в 19:00 ч.
прочити: 382
Здравей, сърце! Най-после чух
измъченото ти туптене.
Но да се махаме оттук.
Дължа ти страшно много време.

Далеч, далеч от този свят,
където господар е злобата
и змиите не под камък спят,
а съскат в мислите на хората.

Ела, сърце! Да помълчим
край езерото на мечтите.
Далеч от хули и лъжи,
сред тишината на горите.

Далеч, далеч ме отведи
в прегръдките на красотата.
Да бъдем само аз и ти.
Невидими за суетата.

Помни сърце - денят е ден,
когато грее с вдъхновение.
Щом имам теб, щом имаш мен,
светът навън е без значение!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me