uFeel.me
Дъх на листо
Автор: machkar,  9 ноември 2011 г. в 12:26 ч.
прочити: 338

В мига, когато изречеш Не знам-

едно листо дървото си напуска.

Не мога да го върна на върха.

Лепило за такъв лист е измяна.

 

То пада на коравата земя

и всеки миг ще бъде стъпкано.

Но слънцето го брани като щит

и сивото листо е вече пламък.

 

Та кой разбира скритите листа,

в които не достига светлината?

Мълчиш, а позволяваш да съм цев

за дулото ти. Устни в устни. Изстрел!

 

И аз намирам в нямото не знам

изричането на куршума Обич.

Едно листо започва своя дъх,

в мига когато падне на земята.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me