uFeel.me
Да ú простя ли?
Автор: Valens,  3 септември 2012 г. в 11:30 ч.
прочити: 543

Да ú простя ли, моля ви, кажете,

на тази, в мен останала, лавина,

която не си тръгна с ледовете

и през надежди люлякови мина.

 

Да ú простя ли, че със смут посипа

прохождащите „обич“ и „доверие“,

с ръце на кръста непрестанно пита:

„Защо отряза, а пък не премери?“

 

И пак... защо над всяка моя радост

лавина от съмнения се спуска,

каквото доказателство извадя,

като бонбонче чакано го хруска.

 

Да ú простя ли, казва, че ме пази,

а от какво и тя сама не знае,

но не пропуска с ледните талази

на всеки полет да предрича края.

 

Да ú простя ли?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me