uFeel.me
Да търся нямам сили
Автор: Teo,  28 юни 2009 г. в 12:06 ч.
прочити: 213
Да търся нямам сили
това което цял живот копнея,
лъжите всичко са убили-
без надежди просто аз живея.

Вяра може ли да имаш,
когато всичко само наранява,
изморен на всичко кимаш,
а душата бавно ослепява.

И през утъпкани пътеки
следваш капчица надежда,
изчезвайки за миг вовеки
душата болката довежда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me