uFeel.me
Да си нужен...
Автор: Inga63,  3 декември 2011 г. в 10:08 ч.
прочити: 445
Когато някому си нужен,
чувстваш се и млад, и жив!
Забравен ли си ти умираш,
сам, без хора покрай теб.

Когато някому помогнеш,
усещаш прилив на вълни!
Когато ти нуждаеш се от обич
дали ще има  кой да я даде?!

Не искам и не пожелавам
тази орис  да ме следва!
Аз искам да обичам, да се радвам
и да съм някому потребна!





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me