uFeel.me
Да се прибереш
Автор: Diogen,  14 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 375
Да се пребереш в бащината къща
но пак да завариш постота-
дори луната да загледаш
тя има същата съдба.

И друмищата аз пребродих
търсейки се може би
любовта в омраза се превърна
загледан в себеси уви

Да преодкиваш новото начало
в разкъсаната си душа-
и със зъби да разкъсваш
пошлост,злоба,суета.

Но пак в началото се връщаш
здравей, о моя суета
на разкъсаната ми душа
и пак се връщам в бащината къща
къща на моята съдба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me