uFeel.me
Да пием до съмнало
Автор: smile1,  1 юли 2011 г. в 14:48 ч.
прочити: 340
Непораснало мое другарче,
поседни, отдъхни си от лутане!
Погледни ме в очите така, че...
да срещнеш в тях пълнолу(д)ние!

Седни и налей от бутилката -
да отпием по глътка на сянка,
ако трябва, отцеди и мътилката,
да побъбрим с кеф, преди дрямка.


Разкажи ми отново за кризата -
що се прави на толкова важна...
че остави ни вече без ризи...
остави... туй е тъй маловажно!

Почети ми от твоите стихове,
дето писа ги снощи по тъмно,
за кризи душевни и митове,
дай да пием...
ако трябва - до съмнало!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me