uFeel.me
Да бъдеш
Автор: biskata,  28 март 2009 г. в 12:08 ч.
прочити: 224
Да бъдеш щастие
и да не си
една секунда
те разделя.
Въздишка само
те дели
да бъдеш
път или постеля.

Особено
на пролет щом вали,
и като екот
тя се чува.
Само тогава
не боли,
когато
любовта
не съществува.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me