uFeel.me
Да бъдеш жена
Автор: kotence_presi,  1 април 2011 г. в 12:37 ч.
прочити: 340
Красота неземна, красота без обяснение
красота изгряла от самото сътворение

Да обича е създадена, да носи радост и светлина

да бъде наричана - закрилница, майка и жена



Казват - мъжът бил преди жената

казват, но крият чие име носят си в сърцата

името на човека направил ги хора

името на най-здравата опора



Женското име е мило и свято

Родена си жена и си благословена от съдбата

Обичай я човече без нея не можеш

обичай инак грях ще си сложиш



Обичай и давай любов от душата

обичай, за да бъдеш щастлив на Земята

Опитай - ще видиш, че ще успееш

във мир и любов да живееш

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me