uFeel.me
Да бъдем
Автор: zigitop,  7 октомври 2008 г. в 04:20 ч.
прочити: 290

Да бъдем


аз съм ангел

тъй незабележим

в обятията

на бездомна проститутка

чийто сутеньор

безмилостно

е изцедил

и въплътил

във нея

(все още неграмотно)

желанието ни

да бъдем ползотворни


защо наричаме желанията си порочни

защо прекланяме се пред всеобща немощ

защо не бъдем като стих грамотни

и като него

да отвръщаме

на всяка непринудена

любов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me