uFeel.me
Да бъда
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 343
Да бъда сияние в морската пяна,
Да бъда звезда в небесната шир,
Да имам очи в слънце окъпани,
Да съм жена и ангел крилат.

Какво е животът без въздух и смях,
Какво е морето без пяна и пясък?
Ще има ли смисъл гората без дъжд,
Ще има ли сълзи без болка и скръб?

Искам да бъда от живота окрилена,
Да бъда красива, но не самодива,
Да тъгувам по нещо неземно, бленувано,
Да обичам до болка, да страдам без глас.

Ще има ли слънце в дните неспирни,
Ще пеят ли птиците звучно, без свян?
Дали ще ме има и мен да се радвам
На живот илюзорен, на живот от мечти...

21.08.2004
Първомай, България
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me