uFeel.me
Да бъда ангел
Автор: dark_love,  22 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 470
От малка исках аз да бъда ангел
и знаех, трябва да съм мила, нежна и добра.
Опитах и успях, но всичко бе напразно,
за да си ангел, трябват ти крила.
Потърсих ги във приказките свои,
прерових вкъщи тайните места,
дори поисках аз от мама и от татко,
а те засмяха се, наивна съм била.
Крилата, казват, не били за всеки,
крила да имаш не било шега,
с крилата можеш и небето да достигнеш,
но литнеш ли веднъж,не ще се върнеш у дома.
Мечтите, знам, невинаги се сбъдват,
понякога те просто тихичко умират в нашите сърца
и тъжно е, но аз не мога да оставя
света си заради чифт ангелски крила.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me