uFeel.me
ДУШИТЕ НИ
Автор: jina97,  4 март 2010 г. в 20:13 ч.
прочити: 229
Изтръпналата чувственост на времето
се врязва във душите разпокъсани
и бори се да оцелее във безкръвие,
ограбва ни и блъска ни безизразно.

Душите ни, разкъсани улисват се
в стремеж да оцелеят ненатрапчиво,
прегърнали нескопосни причини,
с  които оправдават своето безсилие.

Душите да закърпим не умеем,
те все прострелвани са яростно.
Прескачайки през локвите на времето,
поне чисти да ги пазим - туй копнеем.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me