uFeel.me
ДУШАТА Й СРИЧА ПРИСТАНИЩА
Автор: theheart_ofthefire,  23 март 2011 г. в 17:44 ч.
прочити: 589
Умори се. Откога все зачева море.
А душата й срича пристанище.
Проговориха рибите. Даже и те.
Само той пак мълчи. И споделя с лулата си.

Умори се до лудост. Да е тази жена,

дето става на вятър, щом платната са тихи.
Тя е просто прекрасна. И проклина нощта.
Той с раздърпана риза. Ще се люби с вълните.

Умори се до смърт. А смъртта все не идва.

Този мрак е за вино. Не да прави морета.
Стигат кръв и сълзи. И разголена истина.
И да пие на екс. И да вижда небета.

Ще осъмне различна. И ще бъде бъде Жена.

Ще му стори море. Но солта ще си вземе.
Той ще мрази вълните. Ще разкъсва платна.
И ще дави моретата в себе си...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me