uFeel.me
ДУПЛИКА
Автор: Vetero,  30 март 2013 г. в 08:15 ч.
прочити: 342

Красиво е в мечтите да летиш.
Е, бродиш щеш-не щеш и по жарава.
Но как да се научиш да мълчиш,
когато си зает да премълчаваш...    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me