uFeel.me
ДУМИ
Автор: hair,  16 януари 2013 г. в 08:27 ч.
прочити: 203

Думи грапави, думи бодливи,

думи сивички, думи свенливи,

думи алени, с цвят на коприна

думи, сгънати някога в скрина

думи с токчета, с плащове сини,

думи - сочни и розови дини,

думи знойни от страх и копнежи,

думи стих за едничка надежда,

думи с опит на стари кокотки,

думи с шарки на улични котки,

думи брод, връв, кълбо и пътека...

Ще ги помня, сънувам ги.

Нека.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me