uFeel.me
ДО ПОСЛЕДНА РИЗА
Автор: argonyk,  15 септември 2012 г. в 12:20 ч.
прочити: 234

Макар че всеки ден по мен трамбова,

животът не успя да ме премачка.

И не по вятъра пилях любови

на чувствата в месомелачката.

 

Не ме обезкървиха дните вълчи,

захапали до кокал дух и плът.

Аритмия човешка днес ме мъчи -

сърце отляво бие в мойта гръд.

 

Тупти със ритъма на кръговрата 

и кръговратно някой ден ще спре.

Без почести и намек за отплата,

като сърце на влюбен ще умре.

 

Ще спре животът тежък да трамбова

по мойте нервни окончания.

И всичките несбъднати любови 

ще избледняват във предания.


Разнищен от прищявки и капризи,

раздал се до петак като чеиз,

облечен във последната си риза,

от този свят ще си отида чист.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me