uFeel.me
ДНЕС ЛИ
Автор: geriii,  30 октомври 2011 г. в 18:57 ч.
прочити: 331
Днес ли - искам просто да мълча,
ей тъй да си гледам само.
И ако може да не ме безпокоят,
и в мислите ми даже.
                /а те напират/
Днес ли - не ми се говори
за болки телесни, душевни,
за минали или сегашни,
днес искам да си помълча.
                      /а те болят/
И на мислите си отпуска да дам
и ако може да не ме безпокоят,
разни мисли, чувства, безпокойства,
травми и тревоги.
                     /а те остават/
забрави, забрави, забравих.
                   /е поне опитах/
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me