uFeel.me
ДИВИТЕ КЕСТЕНИ
Автор: blueberry,  9 ноември 2012 г. в 12:32 ч.
прочити: 243

Умираха дивите кестени,

разпукали мокри клепачи.

Душите си сливаха есенно

със група случайни зяпачи.

 

Целуваха всички дървета

самотно изсъхнали в парка.

Разголваха своите сълзи

и падаха тежко и ярко.

 

Разбиваха право в земята

със звън на съдбовни камбани

мечтите, очите, телата си

и нямаше кой да ги хване.

 

И нямаше кой да ги чака

и кой да копнее и иска...

Умираха дивите кестени

във своята есенна приказка.

 

Отива си нещо във мене,

предсмъртно склопило клепачи.

Молитва е твоето име

греховно нашепвано в здрача.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me